אטופיק אצל תינוק בן 9 חודשים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

15/02/2016 | 12:46 | מאת: אנה

תינוק בן 9 חודשים עם אטופיק מסביב לפה. אפלומיצין לא עוזר אלא ההפך מחמיר את המצב. גם יומובט קרם לא עוזר.אלוקום קרם מוריד הכל אך לאחר יומיים חוזר שוב. האם טבעקוטן ניתן לשים על הפנים? יש סיבה מסויימת שזה מופיע רק מסביב לפה? תודה.

איני משוכנע שאכן מדובר בדלקת עור אטופית אלא ב Perioral Dermatitis - זו מחלה המוחמרת עם תכשירים סטרואידים. במקרה שכזה הטיפול אינו בסטרואידים אלא ב Elidel 1X2 מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור

16/02/2016 | 22:21 | מאת: אנה

מה הגורמים לפריאורל דרמטיטיס? יש הבדל בינו לבין אטופיק?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור