אטופיק לתינוקת בת 5 חודשים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

24/01/2016 | 23:21 | מאת: אמא דואגת

שלום ד"ר יש לי תינוקת שאובחנה מגיל 3 חודשים עם אטופיק דרמטיטיס, מאז מטופלת בדרמקול 3 פעמים ביום ואמבטיות קצרות עם בלנאום פורטה. לאחרונה המצב החמיר והתחילה לגרד לכן רופא עור נתן לה אלוקום במשך שבוע. לאחר שבוע באמת המצב השתפר לחלוטין, אך לא עברו מספר ימים והמצב שוב החמיר (כל הגב, הרגליים, בצוואר ובקרקפת) ושוב הגירודים חזרו. אני לא רוצה כל פעם לשים לה משחות עם סטרואידים, איזה טיפול אוכל לתת לה באופן קבוע שהעור יהיה מאוזן? וקראתי שניתן להרגיע גירודים עם קוואקר בתוך מגבת באמבטיה פושרת האם זה נכון? תודה מראש!!!!!

ניתן לטפל ב Cream Elidel פעמיים - תכשיר לא סטרואידי בעל פעילות נוגדת דלקת

26/01/2016 | 20:54 | מאת: אמא דואגת

תודה דר על התשובה המהירה. לא הבנתי כשכתבת elidel פעמיים.. זה אומר פעמיים ביום? או רק פעמיים וזהו? והאם יש לך המלצה לתחליב לחות שניתן להשתמש באופן קבוע שהכי אפקטיבי. תודה.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור