אסטמה של העור תינוק בן שנה ו10

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

24/01/2016 | 12:16 | מאת: עדי

שלום. בני בן שנה ו10 מאובחן עם אסטמה של העור מגיל חודש וחצי(בנוסף גם אסמטי). בדכ מטופל עם לה רוש פטזה ליפקאר לאחר כל מקלחת וזה עוזר. בחודש האחרון המצב החמיר כל חלק גוף עליון גב ובטן עד הצוואר וגם קפלי המפרקים ביידים מלאים באסטמה. הינו אצל רופאת ילדים שהביאה תרחיץ של אלקום ותרופה נגד אלרגיה אירוס למשך חודש פעם ביום. שאלתי היא האם יש פתרון אחר מחבד סטרואידים?מכיוןן שמדובר באזור נרחב בגוף . בנוסף האם יש סיכונים בלקחת תרופה למשך תקופה כזו ארוכה.. תודה

במצבים קלים ניתן להסתדר עם תכשירי לחות בלבד, כשהמרכיב הדלקתי סוער יותר, יש צורך במתן תכשיר נוגד דלקת, זה יכול להיות סטרואיד מקומי, או תכשיר מקומי נוגד דלקת שאינו סטרואידי (Elidel, Protopic)

24/01/2016 | 19:59 | מאת: אזרח

שימי לב ששם המשתמש שהגיב לך זה "פרופ' דני בן אמתי" - חסר את האות י' ב-"אמיתי". גם הצבע של שם המשתמש שלו זה אפור, אבל למנהלים יש צבע ירוק בהיר.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור