אטופיק דרמטיטיס מילדות

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

17/01/2016 | 16:53 | מאת: יואל

מאז שאני זוכר את אצמי ובעיקר בערך מגיל עשר ועד היום (בן עשרים וחמש) כל חורף זה מופיע לי על איזורים נרחבים על הגוף. בחורף הזה זה מופיע לי על הפנים וזה עובר לי את קו השיער וזה בלתי נסבל... האם יש טיפול מונע או שאני תקוע אם זה לכל החיים?

איני יודע ממה אתה סובל - אם כמו שציינת מדובר ב Atopic Dermatitis - אז בגילך , מדובר במחלה כרונית עם מהלך גלי של עליות ומורדות (שכיחה החמרה בסתיו וחורף. ניתן לטפל במחלה, ובדרר כלל ביעילות, אך לא ניתן להעלימה לצמיתות.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור