יובש ואדמומיות לילדים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

27/12/2015 | 12:17 | מאת: ברכה מזרחי

שלום הבן שלי בן שנה וחצי סובל מאדמומיות חזקה במפשעות בבית השחי לפעמים עם דם ובתבור ישלו יובש עם הפרשה וקילופים.לפעמים ישלו גם מאחורי האוזניים.בעבר היה לו סבוראה השתמשנו ועדין משתמשים בשמן אמול פורטה וב"ה הסבוראה עבר..בשאר הדברים ניסנו משחות אנטיביוטיות שעזרו לפרק זמן קצר מאוד.איך אפשר לעזור לו..מה מורחים????? תודה רבה

יתכן שמדובר בסבוריאה, או שמדובר בפסוריאסיס - מכל מקום מומלץ להבדק על ידי רופא עור לקביעת האבחנה ומתן טיפול.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור