סבל רב מגירודים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

11/12/2015 | 13:16 | מאת: רותם

שלום רב. אני סובלת כבר כמה שנים מהתקפי גירודים, שנה שעברה פחות ומהקיץ האחרון ועד עכשיו החמרה משמעותית. הייתי אצל רופאת עור בשל גירודים בכל הגוף ובשיער, יש לי פצעים בפנים ובצוואר ובמפתח החזה לטענת הרופאה הורמונלי ולא נראה כפריחה (לא ספיציפי). ראתה שהעור יבש ונתנה לי אקווה קרם וכדורים נגד אלרגיה, כמו כן רשמה אבחנה מבדלת אטופיק דרמטיטיס של מבוגרים ושלחה לאבחוןן מעמיק בבלינסון. התור רק עוד 3 חודשים ואני עדיין סובלת מאוד. הקרם ואנטי היסטמינים לא ממש עוזרים. אני שואלת את עצמית למה אני צריכה לסבול עוד 3 חודשים, אולי יש תרופות שיכולות להקל עליי- אבל לא יודעת לאן ולמי כדאי לי לפנות.

לפנות לרופא העור

12/12/2015 | 10:15 | מאת: רותם

האם ייתכן שזה אטופיק דרמטיטיס גם ללא פריחה ספיציפית למעט פצעונים ואדמומיות בצוואר ובמפתח חזה? לאיזה רופא פרטי מומחה לפנות? עור או אלרגיה?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור