החמרה באטופיק בתינוקת בת עשרה חודשים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

09/11/2015 | 10:35 | מאת: אליסה

שלום- בתי אובחנה כסובלת מאטופיק דרמטיטיס מגיל 3 חודשים ועד שבוע שעבר טופלה בעיקר בקרם לחות ומידי פעם במשחות סטרואידיות כמו יומובט. לאחר ביקור אצל רופאה מסוימת המליצה לעבור לפעמיים ביום אלוקום. לאחר כמה ימים של שימוש באלוקום המצב החמיר והפצעים שקימים בפניה סביב הפה נעשו קשים ומדולקים מאוד... לאט היה לה חום והתנהגה כרגיל. פנינו אתמול לרופאת ילדים ונתנה לה אפלומיצין כאנטיביוטיקה. מה עוד ניתן לעשות כדי להקל עליה? ומהן ההשערות בנוגע להחמרה במצבה? כיצד כדאי להמשיך ולטפל בה? תודה רבה אמא מודאגת

09/11/2015 | 10:39 | מאת: אליסה

שכחתי לציין שבעלי סבל כילד מאטסטמה בדרכי הנשימה וציינתי גם שלא סבלה מחום כתוצאה מהחמרת הפצעים. תודה על העזרה

איני בטוח מהתאור שאכן מדובר בדלקת עור אטופית, יתכן Perioral Dermatitis מומלץ לחזור לבדיקת רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור