גרד בטבור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

05/11/2015 | 17:55 | מאת: עננה

שלום, בת 37, סובלת מספר שנים(לא רציף, בגלים) מגרד עז ואודם בטבור. ללא הפרשות. כרגע ברגיעה אחרי 3 ימים מגרדים במיוחד, מציינת שזה מגרד עד לכדי תחושת כאב. מצוידת באבחנות של סבוריאה בפנים ואטופיק דרמטיטיס באזור הצלעות, שגם החמיר בימים האחרונים. לא קבלתי שום טיפול מרופא עור, כי בד''כ עד שהגעתי לרופא הגרד בטבור נרגע, ולא רואים שם כלום. מה כדאי לעשות? האם שוב רופא עור או ששווה לשקול לפנות לרופא אלרגיה?

05/11/2015 | 17:57 | מאת: עננה

רק מוסיפה שכדורים כמו אריוס, לא עזרו...

אם אין ממצא, קשה לדעת במה מדובר כדאי להגיע לבדיקת רופא במועד בו יש ממצא בעור הטבור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור