קרטוזיס פילאריס- המלצה לקרם (לא יו לקטין)

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

19/10/2015 | 13:13 | מאת: שיר

הבת שלי בת 3.5 יש לה קרטוזיס פילאריס (על פי האבחנה שלך). על פי המלצתך התחלנו לפי כחצי שנה למרוח יו לקטין. בחודשים הראשונים היה שיפור אדיר, אבל בפתאום חלה נסיגה. עור שלה (ידיים, רגליים ופנים)מאוד אדום ומחוספס וחלק מהנקודות אף הפכו לפצעים מוגלתיים (מעין חצ'קונים). האם יש קרם אחר אליו מומלץ לעבור? תודה רבה

יש לטפל בקרם Adaferin - תכשיר מקומי של ויטמין A, יש לקבל מרשם והדרכה מהרופא המטפל.

19/10/2015 | 16:50 | מאת: שיר

אם אני מבינה נכון התכשיר הינו לטיפול ב"חצ'קונים". האם יש קרם שכדאי למרוח באופן קבוע לריכוך ושימון העור לשם מניעה של הפצעונים? תודה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור