אטופיק דרמטיטיס בבת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

18/10/2015 | 12:12 | מאת: מעין

ד"ר בן אמיתי שלום, בתי בת השנה וחצי, סובלת מאטופיק דרמטיטיס בדרגה לא מאד חמורה, והצלחנו ליצור שליטה על הפריחה על ידי מריחת משחת אלוקום סביב הפה, ובאזורי הגוף האחרים- משתמשים בבלנאום פורטה בזמן האמבטיה ולאחריה בתחליב מסוג אטופיקלייר. לאחרונה, הפסיקו לצערינו הרב, מעבדות רפא לייבא את תחליב האטופיקלייר. ניסינו להשתמש בתחליב א-דרמה, והמצב רק החמיר. מה יכול לשמש כתחליף ראוי לתחליב אטופיקלייר? תודה מראש!

רצוי להמנע משימוש באלוקום בפנים בכלל וסביב הפה בפרט - מדובר בתכשיר סטרואידי פוטנטי יחסית. עדיף להשתמש , במידת הצורך בתכשיר סטרואידי חלש או ב Elidel - יש לפנות לרופא מטפל לקבלת מרשם. ניתן להשתמש בתכשירי לחות כמו Epiceram, Lipikar, Stelatopia

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור