שיערות לבנות לילד בן שש וחצי

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

12/10/2015 | 12:32 | מאת: קארי

שלום, לבני בן השש וחצי הטםיעו מספר שיערות לבנות על ראשו. אני מאד מודאגת מכך הן מבחינה אסטתית והן רפואית. האם דבר זה מוכר לך ואיזה בדיקות ניתן לעשות על מנת לטפל בתופעה? תודה

התופעה מכונה Canities , ברוב המקרים מופיעה בילדים בריאים ללא כל מחלת רקע ככל הנראה שכיחה יותר מהרושם המתקבל, מכיוון שבולטת בעיקר בילדים עם שיער כהה. יש לבצע בדיקות דם לחומצה פולית, ויטמין B12, ותפקודי בלוטת המגן. במידה ותקינים, הטיפול מסיבות קוסמטיות בלבד - בתכשירי שטיפת צבע

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור