אקזמה ללא גרד?

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

01/09/2015 | 15:39 | מאת: פ

שלום פרופסור בן אמיתי, כבר תקופה ארוכה (מעל ל- 8 חודשים) שלבני בן שנתיים ו- 4 חודשים יש מעין פריחה אדומה על שתי הזרועות. הרופאה שראתה אותו אמרה שזה נראה לה כמו אקזמה ונתנה לנו שלושה סוגים שונים של קרם לחות. אנחנו גם מקלחים אותו עם קרם לחות במקום סבון. אך התפרחת לא עוברת. לעתים מעט משתפרת, לעתים מחמירה (ואף מתפשטת לפרקי הידיים ולעתים לירכיים) אך תמיד שם. לא נראה שזה מציק או מגרד לו בשום דרך. האם תיתכן אקזמה ללא גרד? האם ישנה המלצה כללית מעבר לשימוש בקרם לחות לטיפול באקזמה בפעוטות? תודה!

לא מדובר בדלקת עור אטופית, לאור העובדה שאין גרד, יכול להתאים לKeratosis Pilaris - כדאי לפנות לבדיקת רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור