atopic dermatitis

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

26/08/2015 | 17:50 | מאת: יוני

שלום בני בן ה3 סובל נורא מאסטמת עור מגרד עד זוב דם ניסיתי מספר משחות ולאחרונה התחלנו למרוח משחה של חברת aderma כרגע אין שיפור האם טיפול במשחות על בסיס מי ים יכולה לעזור? והאם טבילה בים המלח יכולה לעזור? תודה

טיפול בתכשירי לחות בלבד אינו תמיד מספיק, ויש מקרים רבים בהם נדרש טיפול נוסף כמו תכשירים להקלת הגרד ותכשירים נוגדי דלקת טבילה במי ים המלח תביא לצריבה ואי נוחות ניכרת

12/09/2015 | 01:01 | מאת: שלא תעיז להכניס אותו לים המלח! ממש יש

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור