אוטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

25/08/2015 | 22:10 | מאת: ויקי

הי, בת 29, לראשונה לפני כחצי שנה התחלתי לסבול מאוטופיק דרמטיטיס. בחודש האחרון אני בטיפול רציף בבטאקורטן G בהתחלה זה עזר והתחיל לעבור אך לאחר כשלושה שבועות זה החמיר והפצעים מרגישים כמו כוויות ולא כמו הפצעים הראשונים שהיו. האם זה מהמשחה? האם יש טיפול יותר מועיל? ואיזה בדיקות צריך לעשות על מנת לקבוע בוודאות שזה אוטופיק דרמטיטיס? חוץ מאבחנה של הרופא לא נשלחתי לשום בדיקה. תודה

הופעת המחלה בגיל 28 אינה אופיינית ובהחלט יש מקום לשלול סיבות אחרות, כמו רגישות למגע. לשם כך יש לבצע תבחיני מטלית - במסגרת מרפאת עור בבתי חולים

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור