אטופיק, סבוריאה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

19/08/2015 | 17:48 | מאת: מתגרדת

שלום, אני לא בגיל המתאים, אבל מנסה בכל זאת. בת 40, סבוריאה בפנים ובקרקפת- סה''כ במצב רגוע. על הצלע הימנית כתם מגרד מאוד (מספר שנים), הפך למרקם קשה, חום. לאחרונה, הרופא הסביר לי שזה יכול להיות אטופיק/סבוריאה/פסוראיזיס. בנוסף, מדי פעם, גרד בטבור ופריחה מסביב.לאחרונה גם פריחה מגרדת באזור הצלעות. כדורי אלרגיה לא מועילים, כל המשחות האפשריות לא מיטיבות. מה אפשר עוד לעשות?

כדאי להגיע למסקנה לגבי האבחנה, אם בבדיקת רופא עור או בביופסית עור

20/08/2015 | 20:40 | מאת: בלהבלה

תודה, האם ניתן לאבחן אטופיק בביופסיה ?(הומלץ לי על ביופסיה והרופא שאליו הגעתי אמר שאם יקח ביופסיה, יגלה שזה דלקתי, ואת זה הוא רואה בעיניים)

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור