סבוריאה שאלה דחופה..

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

18/08/2015 | 21:44 | מאת: אירה

שלום רב יש לי תינוק בן חודשיים סובל מסבוריאה בקרקפת כבר נפתרנו בעזרת קרם של חברת מוסטלה ושמן קוקוס ... יש לו סבוריאה גם בפנים בראש נשארו שרידים אבל לא כמו שהיה כל הקרקפת הייתה מכוסה בשכבה צבהבה כזו אני מקלחת אותו עם שמן בלנאום לעור יבש פורטה גם העור בגוף יבש אני מורחת אקווה קרם שנתן לי רופא עור אני משתמשת במוסטלה גם בקרם גוף לעור יבש ממש . הבנתי ששמן קוקוס גם טוב .אני צריכה שתעשה לי סדר בבלאגן מה לעשות ? עוד אך לעזור לו כי זה מציק במיוחד בפנים ... ובנוסף רציתי להתחיל איתו מגיל 3 חודשים ללכת לבריכה שחייה לקטנטנים האם מותר כש יש סבוריאה? תודה מראש וסליחה על החפירה.

איני משוכנע שמחלתו הינה דלקת עור סבוראית, מתאים יותר לדלקת עור אטופית כדאי לפנות לבדיקת רופא עור

19/08/2015 | 17:49 | מאת: אירה

היינו אצל רופא עור ואמרו לנו שזה סבוריאה ..אתה מציע ללכת לרופא עור אחר?

20/08/2015 | 07:05 | מאת: אירה

אולי זה אלרגיה ללקטוז יש מצב? כרגע אוכל מטרנה אקסטרה קר אולי להחליף למטרנה קומפורט ? שזה ללא לקטוז

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור