גירודים בקרקפת לבן 11 חודשים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

07/07/2015 | 10:55 | מאת: מנוא

הבן שלי מגרד כל הזמן בראש בידיים ובכל הגוף. הוא מתעורר מאמצע שינה כשהכל מגרד לו. אני מרגישה אפילו יודעת שהוא סובל מגירודים אלה. זה התחיל כשהייה הרבה יותר קטן. אבל לאחרונה זה קורה רוב הזמן ובעוצמות יותר גדולות. אולי צריך להזכיר שהוא מזיע ממש הרבה ושיש לו בראש איפה שהוא מגרד כתם לידה אדום. הרופא אמר שכתם זה יעלם עם הזמן אבל הוא עדיין שם. איך אני יכולה לעזור לבן שלי?? האם יש המלצות על רופא עור לילדים?

איני יכול לתת אבחנות על סמך התיאור שנתת. יש לפנות לבדיקת רופא עור ילדים. לפתוח האינטרנט ולחפש, בהתאם למקום מגוריכם

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור