בת 40 עם אסתמה של העור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

27/06/2015 | 22:40 | מאת: רונית

הופיעה לפני מספר שבועות ומחריפה מיום ליום. מטופלת מעל שבוע בשילוב של שני סוגי קרמים )האחד בטהקורטן Gוהשני לא זכור לי שמו( אולם ללא שיפור וכאמור אף החרפה בשטחים הנגועים. האם יש טיפול תומך נוסף/ אלטרנטיבי?

הופעה לראשונה (?) בגיל 40 הינה חריגה כדאי להוסיף טיפול להקלת הגרד (כמו אריוס, לורסטין) אפשר לשקול החלפת הסטרואיד המקומי ב Protopic 0.1% במידה ולא יעזור, ניתן לשקול טיפולים יותר מתקדמים כמו פוטותרפיה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור