אסטמה של העור לתינוק בן 10 חודשים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

23/06/2015 | 10:03 | מאת: עדי

שלום רב. בני סובל מאסטמה של העור, לפי המלצת רוםאת עור אני מורחת לו משחה בשם אדרמה שמאוד עוזרת. עכשיי ראיתי שיש את אותה המשחה אבל היא ניקראת אדרמה אקסאומגה. האם זו אותה המשחה? מה הכי ממולץ לתינוק לעור הפנים והגוף? המשחה מצויינת אבל יקרה. כמו כן בהתקפי אלרגייה חזקים אמרה לתת למשך שלושה ימים תרופה בשם לורתרים. זה אכן עוזר כיוון שםנסטיל לא עשה לו טוב. האם זה בסדר להשארי את התרופה במקרר ולתת רק בזמן התקפים?

א-דרמה הינו תכשיר לחות לתנוקות. א-דרמה אקסומגה - מיועד לבעלי עור יבש במיוחד. אם א-דרמה משיגה תוצאה טובה, כפי שציינת, ניתן להמשיך ללא שינוי ניתן לאכסן לורתרים במקרר

28/06/2015 | 00:30 | מאת: עדי

כפי שכתבתי בהודעה הקודמת, הרופאת עור נתנה לבן שלי תרופה בשם לורתרים 3 cc פעם ביום במידה ויש התקף של אסטמה או של אלרגייה (נתנה לו גם פנסטיל אך זה עשה אותו חסר שקט ) קראתי שהתרופה אינה מיועדת לילדים מתחת לגיל שנתיים, מדוע? האם זה בסדר לתת לו? גם כאן יש לי תחושה שהתרופה לא עושה לו טוב. האם יש תרופה אחרת שיכולה לעזור להתקפי אלרגייה ואסטמה של העור? תודה ונום מקסים

לורתרים מיועד לילדים מעל שנתיים יש תכשירים אנטיהיסטמינים אחרים לגיל צעיר יותר, כמו פניסטיל

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור