אטופיק דרמטיטיס ,קרקפת.

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

10/06/2015 | 21:30 | מאת: דניאל

שלום, הבן שלי בן 11 חודשים סובל מאטופיק דרמטיטיס, מאז שהימים הפכו חמים הקרקפת של ראשו ורדרדה מכוספסת ומאוד מאוד מגרדת, דבר שמקשה עליו בשינה ולפעמים גם בזמן האוכל. פניסטיל ופרופיטן לא עוזרים. מה ניתן לעשות על מנת להקל עליו ולעזור לו? תודה רבה! דניאל.

11/06/2015 | 10:27 | מאת: האם צריך במקרה כזה

להחליף גם סבון לתינוק? אני משתמשת בסבון של ד"ר פישר וחברה אמרה לי להחליף לסבון של לקטופיל, האם מתאים במקרה כזה? אשמח גם לשמוע מה עוד ניתן לעשות.. תודה רבה

15/06/2015 | 14:11 | מאת: אורטל

לתינוקות של מורז. זה על בסיס צמחי מרפא (אכילאה וקמומיל) ומגן על העור, מרגיע ומרפא.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור