שאלה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

28/05/2015 | 09:17 | מאת: גלית

שלום רב, לי שאלה ילדה בעת האירוע בת 3 ו-8 חודשים, אני אובדת עצות ואודה אם תוכל להתייחס, ובמידת הצורך להפנות אותי לטיפול המתאים. ביום ה3 לאפריל (לפני כחודשיים) הילדה נשרטה בפנים על ידי אחותה (ציפורן) כעת, אחרי כחודש וחצי, השריטה הגלידה והיא נראית חלקה , אבל המקום נראה אדום/ ורוד ובולט יחסית לשאר חלקי הפנים. אני שמה קרם הגנה נגד שמש עם 50 SPF, כדי שלא ישתזף. האם כדאי לשים קלוקוט? האם כדאי להגיע ליעוץ נוסף? והאם תשאר צלקת בולטת? תודה מראש (יש לי תמונות גם בעת האירוע וגם כיום, הייתי שמחה לצרף

בדרך כלל ההחלמה של נזק כמתואר, בפנים הינה יפה יש להזהר משמש, ניתן להשתמש בקלוקוט כדאי לפנות גם לבדיקת רופא עור או פלסטיקאי

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור