פצעים מוגלתיים בכל חלקי הגוף

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

20/05/2015 | 10:05 | מאת: אירית

פרופ' בן אמיתי שלום רב. ביתי אגם ב5 חמש מזה שנה סובלת מפצעים מוגלתיים שיוצאים בכל חלקי גופה עפ"י אבחנה של מספר לא קטן של רופאים האבחנה: אמפטיגו(פצעי חול),אסטמת עור ומה לא.קיבלה טיפול מקומי עם משחות שום דבר לא עוזר זה חוזר,אף קיבלה אנטיביוטיקה מיכוון שיש פצעים שהמוגלה היא פנימית ולא חיצונית ויש חשש לזיהומים פנימיים.קבעתי תור לשניידר התורים רחוקים מחפשת פיתרון אני מרגישה ממש נואשת והילדה סובלת.אשמח לחוות דעת במהרה תודה רבה. נ.ב ישנם צילומים מתועדיים של הפצעים רק שאין באפשרותי לשלוח דרך אתר זה

קשה יהיה לסייע רק על סמך התאור. יש לקבל סיוע מרופא המרפאה בינתיים, ולהגיע לבקורת שנקבעה בשניידר

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור