כוויה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

17/05/2015 | 14:03 | מאת: רות

שלום רב בתי בת שלוש שנים, קיבלה כוויה מהביבלייס במצח בחום 270. אחרי הכוויה ניראה סימן אדום ולאחר כמה ימים הופיעה עליו שכבה בצבע חום שהתחילה להתקלף לאט לאט ומתחת לזה נראה עור ורוד בהיר ששונה בצבעו מהעור הרגיל. בבית מרקחת אמר לי שלא צריך להשתמש בכלום בשלב הזה וזה יעבור לבד. מה דעתך לפי התיאור מהי דרגת הכוויה? האם צבע העור הוורוד הבהיר השאר כך או שהוא יחזור לאותו צבע עור הרגיל כי אני המון פוחדת שזה יישאר כך? האם יש משחה שאתה ממליץ עליה שיכולה לעזור במצב של הצבע הוורוד של העור.

בשלב הזה - תכשירי לחות בלבד והגנה משמש במהלך החודשים הקרובים

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור