האם יש קשר בין אלרגיה (קדחת השחת) לבין אסטמת העור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

01/05/2015 | 13:52 | מאת: עינת

שלום, בני כבן השנתיים אובחן עם אסטמה בעור, עד כמה שידוע לי זה גנטי. גם אני וגם בעלי לא אסמטיים אולם לבעלי יש אלרגיה בעונת המעבר. האם יש קשר בין האלרגיות? כבר בשנה הקודמת היו סימנים על הפנים, פצעיי חררה מגרדים ופעמים בודדות בגוף (זה היה ניראה יותר כעקיצה). האם זה עובר עם הזמן או יכול להפוך לאלרגיה אביבית (קדחת השחת)? אגב הוא רוב השנה עם נזלת אלרגית.

כל ה מחלות שהזכרת שייכות לקבוצת המחלות האטופיות, קשורות זו לזו ומופיעות בשכיחות גבוהה בבני משפחה של הסובל מדלקת עור אטופית

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור