קרטוזיס פילאריס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

16/04/2015 | 12:02 | מאת: שיר

הבת שלי בת 3 ויש לה מאז שנולדה קרטוזיס פילאריס (על פי האיבחון שלך). קראתי על שני תכשירים שאמורים לסייע : Zeniac Lotion ו- Kerapil - קרם למניעת היווצרות שערה כלואה. האם הם יעילים? האם ניתן לשים להשתמש בהם על עורה של בת שלוש? האם יש תכשירים מומלצים אחרים? תודה רבה

הטיפול בקרטוסיס פילריס הוא בתכשירים המכילים Vitamin A - כמו Retavit או תכשירים הממסים את הקוצים הקרניים (כמו אלה המכילים Urea, Lactic Acid, Salycilic Acid )

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור