בן שנה עם אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

13/04/2015 | 06:50 | מאת: אמא

שלום, הבן שלי בן שנה עם אטופיק דרמטיטיס. בחורף מצב העור היה טוב, תוך שימוש באלידל במידת הצורך וקרם לחות פעם ביום. מאז שהתחיל האביב, אני מרגישה החמרה במצב העור. כמובן שאני מורחת קרם לחות פעמיים ביום וגם אלידל, ונותנת פניסטיל במידת הצורך. השאלה שלי היא, מתי אני צריכה לתת לו אנטיביוטיקה נגד זיהום בעור? אלו סימנים צריכים להיות בעור כדי שאדע שהוא זקוק לאנטיביוטיקה? (כמובן שלא אתן לו אנטיביוטיקה ללא בדיקת רופא). ושאלה נוספת: האם להמשיך לכבס את הבגדים של התינוק שלי בנפרד משאר בני המשפחה, או שאפשר לכבס את בגדיו ביחד עם כולם? תודה רבה מראש על המענה!

אפשר לכבס עם כולם. טיפול אנטיביוטי יש להוסיף במקרה של התלקחות והחמרה ניכרת במצב העור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור