אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

10/02/2015 | 11:13 | מאת: 0522331572

דר שלום רב רציתי לשאול ביתי בת חודשיים וחצי ובערך מהלידה העור שלה מאד אדום מגיל חודש הוא גם ממש ממש יבש מגורה באזור הבטן , הצוואר והפנים ויש לה גם קסקסת ביחוד באזור הבטן ויש לה גם סבוריאה. בגלל שהיא לא רגועה לאחרונה (כנראה מגרד לה)וגם סובלת מגזים אז החלפתי לה תמל לסימילאק קומפורט והעור שלה עדיין יבש אבל פחות אדמומי מה גם שלאחרונה התחלתי להשתמש בקרם החדש של אדרמה ושכנראה גם עוזר .אני לא יודעת על מה להצביע את השינוי בעור האם הסימילאק עזר או הקרם או שניהם . מה שמוזר זה שהסימילאק לא עוזר אלא להיפך גורם לה ליותר כאבי בטן וגזיםוהיא זזה המון ובועטת ברגליים . שאלתי היא האם יכול להיות שהתופעות בעור קשורות ללקטוז ואלי אני צריכה להחליף תמל לצמחי ???אני אשמח לקבלת ייעוץ תודה רבה

אם מדובר בדלקת עור אטופית - המזון ככל הנראה אינו הגורם אם יש רגישות למזון, הדרך לבדוק הינה בתבחינים במסגרת מרפאה אלרגית, ולא בנסיונות שינוי כלכלה

11/02/2015 | 14:56 | מאת: אורנה

שאלה מורכבת, בגדול להתלבטות בקשר לאלרגיה פונים לאלרגיולוג, יש כאלה שמומחים בתינוקות וילדים. הוא יכול לקבוע האם יש רגישות ללקטוז. לגבי היובש בעור, הייתי מחליפה סבון, ממליצה לך להשתמש בסבון המעולה של אמה לורה, הלבנדר מתאים גם לתינוקות ויש גם סוג שמתאים ליובש בעור ועור עם סבוריאה. בעניין הגזים, נסי גרפווטר, יכול להיות שזה יפתור לך חלק מהבעיות.

14/04/2015 | 13:28 | מאת: מלי

סימיקול ממש עושה פלאים בעניין הגזים

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור