דחוף - פרוטופיק לילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

08/03/2015 | 22:28 | מאת: דנה

שלום, בני כן השנתיים סובל מאסתמה של העור. קיבלנו מרופא המשפחה משחה פרוטופיק והרופא לא יידע אותנו לגבי הסיכונים. הילד מטופל במשחה בערך כחודש (עם הפסקות) יש לציין שלא מרחתי טיפה אלא כמות נכבדת וגם על העיניים כי הרופא ציין שזה לא מסוכן לעיניים, והילד גם הכניס פעם אחת את היד לפה עם טיפה משחה !! היום קראתי שהמשחה יכולה לגרום לגידולים סרטנים, סרטן הדם, העור וכ ושאסור להשתמש למעלה משבועיים אני לא מאמינה שהרופא נתן לנו משחה כזאת ולא הזהיר בכלום מה עליי. לעשות כרגע? תוך כמה זמן חלילה עלול להתפתח סרטן ? מתי יצאנו מכלל סכנה ? אני כבר לא דואגת מאסתמה של העור אלא מהשפעות המשחה

פרוטופיק מיועד לשימוש בדלקת עור אטופית בילדים מעל גיל שנתיים, כולל בפנים וסביב העיניים לפני כ 10 שנים הועלה חשד לקשר למחלות גידוליות כל העבודות שבוצעו ב 10 השנים האחרונות שללו קשר כזה ולכן אין מניעה להשתמש בתרופה.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור