אטופיק דרמטיטיס או גרדת?

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

03/03/2015 | 13:04 | מאת: חבצלת

הבן שלי בן 15. כל אזור הבית שחי שלו אדום ומחוספס. הפסקתי עם רול און אפילו בלי אלומיניום למרות שכמובן הוא מזיע. פניתי לשני רופאים. אחת אמרה שזה גרדת ורשמה טבע דרם, השני טען שזה אטופיק ורשם תרופה בשם טרידרם שהבנתי שיש לה הרבה תופעות לוואי. שאלתי: מה זה יכול להיות? לפעמים זה נעלם ליומיים שלושה ואז חוזר.

בתי שחי הינו מקום מאד לא אופייני לדלקת עור אטופית, מתאים יותר לדלקת עור ממגע - אולי על רקע רגישות, אולי דלקת עור סבוראית, או פטרת, או פסוריאסיס. מומלץ לפנות לבדיקה חוזרת לרופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור