דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

26/02/2015 | 22:33 | מאת: יעל

ערב טוב, בתי בת ה 10 חודשים סובלת מדרמטיטיס חוזר כבר כמה שבועות לאחר ביקור אצל רופאת המשפחה התחלנו טיפול במשפחה בשם אלידל המשחה עזרה לכמה ימים אבל אז זה החמיר, לאחר ביקור חוזר קיבלנו טיפול במשחה עם סטרואידים בשם אלוקום הפריחה עברה לחלוטין אבל חזרה שוב לפני כמה ימים יש לציין כי הפריחה מופיעה בכל חלקי הגוף אבל בעיקר בבית השחי בצד ימין האזור מאוד אדום, נפוח ומפריש מה עלינו לעשות כעת? תודה רבה מראש יעל

בית השחי אינו מקום אופייני לדלקת עור אטופית. כדאי לפנות גם לבדיקת רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור