הידרואגיסטן

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

19/02/2015 | 20:07 | מאת: טל

שלום דוקטור בן אמיתי. כתבתי לפני כשבועיים על כל שאנו משתמשים בקרם אלוקום בערך פעם בשבועיים (מריחה אחת) לפעוט בן שנתיים וחצי. המלצת לעבור לפרוטופיק, אז ניגשתי לרופא עור. נתן לי מרשם לפרוטופיק 0.03 וגם להידרואגיסטן. שתי שאלות: 1. האם הפרוטופיק מסוכנת? קראתי שיש סכנה לסרטן. 2. בנוגע להידרואגיסטן, האם כדאי להשתמש? כתוב לדלקות המעורבות בזיהום פטרייתי ולקטן שלנו יש רק פריחה קלה בלחיים ומעט אדמומיות. נשמח לדעת במה עדיף להשתמש. תודה וסופש מצוין

למרות חשד שעלה בעבר - אחרי 10 שנים, אין כל עדות בספרות על קשר למחלות גידוליות הידרואגיסטן ניתן לעיתים במחלות עור דלקתיות של עור הפנים, לא בגלל היותו נגד פטריות, אלא מפני שהמרכיב הסטרואידי שבו הינו חלש מאד.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור