קרם הגנה לפנים לתינוק

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

02/02/2015 | 10:43 | מאת: אמא

שלום ד"ר, הבן שלי בן 9 חודשים סובל מאטופיק דרמטיטיס ומטופל באלידל. אני מורחת את האלידל גם על הפנים במידת הצורך. רציתי לשאול כמה שאלות: 1.כשהפנים שלו חשופות לשמש, האם חובה למרוח קרם הגנה מהשמש? 2.איזה מספר של מקדם הגנה? 3.האם יש לך המלצה על קרם מסויים, או שאפשר להשתמש בכל קרם שכתוב עליו שהוא מותאם לתינוקות? תודה רבה!

יש יש להגן משמש המקדם תלוי בגוון העור בחירת התכשיר לפי המקדם, כדאי להעדיף תכשיר המיועד לתנוקות

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור