וזלין לפעוטות עם אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

20/01/2015 | 16:55 | מאת: elinors99

הי, לבת הקטנה שלי יש התפרצויות של אטופיק דרמטיטיס על פניה (בלחיים ובסנטר). ניסיתי קרמים כגון מוסטלה - סטלטופיה, אטופיקלייר, ליפיקר של לה-רוש וכו'... שום דבר לא עזר. לאחרונה התחלתי לשים וזלין וזה עשה פלאים - תוך יומיים כבר לא היה כלום אחרי חודשיים של נסיונות. כיוון שהוזלין מיוצר מנפט, רציתי לדעת האם יש מניעה להמשיך ולשים לה כטיפול מונע על עור הפנים וזלין או שמא רצוי שלא? האם העור "מתמכר" לשימוש הוזלין? תודה רבה

וזלין הינו מאד שמנוני, ובד"כ פחות נעים אסטטית, במידה והושג שיפור ניתן לעבור לאחד התכשירים האחרים שציינת

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור