סבוריאה בקרקפת בן 7

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

29/12/2014 | 19:40 | מאת: ליאת

שלום רב, בני בן ה-7 סבל כתינוק ופעוט מאטופיק דרמטיטיס, היו לו גם קילופים בקרקפת. בשנה האחרונה נראה כי התופעה חזרה (בקרקפת), ויש לו קילופים עבים צהבהבים בקדמת הראש בשני הצדדי, שמודבקות אליהם קבוצות שיער... קיבלנו טיפול בשמפו אגיספור, לא נראה שזה ממש עוזר, אני גם רואה שכשהקילופים נופלים נושר איתם שיער, זה מאוד מלחיץ אותי ואני חוששת שהשיער לא יצמח שוב, מה עוד ניתן לעשות כדי לטפל והאם השיער יצמח..? בתודה מראש.

הטיפול יהיה יעיל יותר במידה ובטרם הטיפול - יבוצע טיפול להסרת הקשקש, ובכך עור הקרקפת יהיה חשוף יותר לטיפול. ניתן להסיר הקשקשת על ידי שימוש במשחת סליציל, וסרוק ורק לאחר מכן לעבור לחפיפה באגיספור או אלפוסיל - לפנות לרופא המטפל

04/01/2015 | 18:07 | מאת: ליאת

האם משחה זו ניתנת רק ע"י מרשם רופא? ושוב השאלה שמטרידה אותי- במידה ונושר השיער שדבוק לקילופים הצהובים, האם הוא צומח מחדש? אני רואה שיש לו איזורים דלילים באיזור הקילופים... תודה שוב, ליאת

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור