אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

29/12/2014 | 23:44 | מאת: רעות

שלום, לבני בן ה5 חודשים יש עור יבש ואדמומי בעיקר מאחורי המפרקים, האוזניים, בית שחי והחזה. בנוסף קשקשת בקרקפת שחוזרת ושכבר גרמה לדלקת שטופלה במשחה אנטיביוטית. האם שמן קלנדולה לאחר ניקוי האזורים על ידי סטרואידים יוכל לעזור לו? האם שימוש בסטרואידים לא גורם להנצחת הבעיה?

לשימון העור יש תפקיד מרכזי בטיפול בדלקת עור אטופית. שימוש בסטרואידים אינו מנציח את הבעיה. אך דלקת עור אטופית הינה מחלה כרונית (בלי קשר לטיפול)

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור