התנגשות בין תרופות??

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

29/12/2014 | 16:58 | מאת: רחלי

יצאתי מרופא העור שאני מטופלת אצלו לאחר שהזריקת נגד לאסטמה של העור החזיקה כשבועיים ושוב התפרץ אצלי נגעים מאוד מגרדים ואף פצע דלקתי.. הרופא נתן לי כדור בשם דקסמטזון ואלרגיקס.. הרגעתי הביתה וקראתי את העלון המצורף לדקסמטזון וזה מתנגש לי עם זה שאני עם בעיה של תת פעילות בלוטת התריס (מטופלת ביוטירקס 100) השאלה אם להתחיל את הטיפול שרופא העור נתן או לא?

איני יודע באיזה זריקה מדובר. בכל אופן דקסמטזון הינו תכשיר סטרואידי סיסטמי, וחסרונו העיקרי , בשכיחות גבוהה של התלקחות בעקבות הפסקת הטיפול, ולכן מומלץ להמנע משימוש בסטרואידים סיסטמים כטיפול באסטמה של העור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור