פתרון טבעי לאטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

08/12/2014 | 00:02 | מאת: מיטל

ערב טוב, יש לי תינוקת בת שנה וחדשיים סובלת מאסטמת עור מהיום שנולדה, מעולם לא הסכמתי ומקווה גם שלא אצטרך בלית ברירה לשים לה משחות סטרואידיות/קורטיזונים. עד לפני כחודש השתמשנו במשחה טבעית שכרגע אזלה ואין צפי להחזרתה למעלה משבוע המצב החריף והילדה באי שקט, מתגרדת בלי סוף בקושי ישנה רצוף, עור יבש, מגורה כל הגוף פריחה. אשמח לקבל הדרכה, פתרון, סיוע להקל על ביתי ולמנוע את הגרד, הפריחה והיובש הנוראיים תודהרבה מראש

כדאי לפנות עם הילדה לבדיקת רופא עור לשם הערכת מצבה ושקילת האפשרויות הטיפוליות בהתאם

10/12/2014 | 03:03 | מאת: שולמית

זה קרם טבעי ללא סטרואידים שמקל במקרה של עור יבש, מגורה, אדמומי. בקיצור, מושלם לעור אוטופי. את יכולה רק לברר האם זה מומלץ לגיל שלה. בהצלחה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור