אטופיק דרמטיטיס חזק

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

27/11/2014 | 13:01 | מאת: אם מודאגת

בני בן 4 חודשים אובחן כסובל מאטופיק דרמטיטיס. זה מופיע אצלו בפריחה חזקה והפרשות וגרד רבים ותדירים. אינני מניקה נותנת מדי יום יומיים בקבוק שאוב. האם להנקה יש השפעה חיובית לכך? בנוסף במשפחתנו בני דודים עם המחלה הרגישים למאכלים מסוימים. האם אח"כ סיכוי גבוה שגם הוא יהיה אלרגי למאכלים? מאיזה גיל לבדוק ואיך?

בחלק מהעבודות יש חשיבות להנקה, לפני התפתחות דלקת עור אטופית. אין לה חשיבות לאחר התפתחות המחלה. שכיחות רגישות למזון הינה גבוהה אצל הסובלים מדלקת עור אטופית אפשר לבדוק רגישות למזון גם בגיל ינקות

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור