תינוק בן 9 חודשים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

08/11/2014 | 22:26 | מאת: בלה

שלום... לבני יוצא כמעט באופן קבוע פצע בלחי ממש דומה לכוויה היינו אצל רופא הילדים והוציא משחה בשם דרמקומבין. זה עבר לו ושוב יצא... מה הסיבה לזה מה יכולות להיות באופציות? אוכל מוצקים כבר מגיל 4 חודשים ומגוונת לו באוכל אבל לא הבאתי לו משהו חדש יש לנו כלב בגינה שהרופא טוענת שזה גם אפשרות אבל הילד לא נוגע בכלב.. אשמח להסבר ומה יכולות להיות הסיבות... תודה מראש! וממה

קשה לומר רק על סמך תאור שנתת. יכול להיות - 1) דלקת עור אטופית - אך בדרך כלל יהיה סימטרי 2) דלקת עור ממגע 3) פטרת 4) הרפס וגם אפשרויות נוספות

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור