התפרצות ללא הטבה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

09/11/2014 | 21:19 | מאת: הילה

דר בן אמיתי שלום, בני בן שנתיים ושמונה חודשים סובל מזה כמה חודשים מהתפרצות חוזרת של המחלה ללא הטבה. זה מופיע במפרק הידיים, מאחורי הברך ובימים האחרונים גם בלחיים. במפרקי הידיים המצב הוא החמור ביותר - העור התקשה, עם קשקשת וגרד. יש לי סתלטופיה אבל הבעיה שבני מסרב בתוקף שנמרח לו. הוא אומר שזה שורף לו וממש מוריד את המשחה, במידה והצלחנו בכלל למרוח אותה. אני חסרת אונים וכואב לי מאוד הכאב שלו. מה לעשות? לשנות משחה? אולי להסתפק בוזלין לאחר המקלחת כדי שלא ישרוף? אני שוקלת ללכת לרופא עור אך מאוד רוצה להימנע ממשחות סטרואידית. אודה לדעתך. תודה.

במצבים קלים של דלקת עור אטופית ניתן להסתפק רק בשימון העור, במצבים קשים יותר זה לא מספיק

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור