פריחה מגרדת אצל ילדים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

09/10/2014 | 08:51 | מאת: ליאת

שלום רב, יש לי 2 שאלות בבקשה: בני וביתי סובלים שנהם מפריחות וגרד בגוף. מה מומלץ למרוח? היום אני מורחת להם אלוקום מדי פעם כממש מגרד וטיפות פנסטיל ואמבטיות עם בלנאום. האם יש משהו נוסף מומלץ שיכול למנוע את הגרד והפריחה? שאלה נוספת - בני הוא ספורטאי ואחרי ספורט והזעה הוא פורח באזור העורף הצוואר והמצח. מה הסיבה לכך? ומה עושים? תודה

בשלב ראשון יש לפנות לרופא עור לשם בדיקה וקביעת האבחנה, ובהתאם לכך, לשקול הטיפול הרצוי

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור