משחה פרוטופיק 0.1%

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

06/10/2014 | 17:27 | מאת: adel

שלום דוקטור בן אמיתי, אני סובלת מאטופיק דרמטיטיס קשה. קיבלתי מהרופא את המשחה פרוטופיק 0.1% לאחר מריחה אחת בערב סבלתי כל הלילה, (נוסף לסבל היומי) יצאו לי פצעים נוספים שלפוחיות. האם יתכן משימוש אחיד במשחה תופעת לוואי קשה? אשמח לקבל חוות דעת ממך. ברצוני להוסיף שלי לא מתאימות משחות שומניות. בברכת שנה טובה לכולנו אדל.

באופן עקרוני זה יכול להיות אפשר לנסות אלידל - שמנגנון פעולתו דומה - אך על בסיס קרם. יש לציין שתרופות אלה מועילות בדלקת עור אטופית קלה או בינונית ולא בצורות הקשות

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור