תופעות אלרגיה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

28/09/2014 | 00:54 | מאת: אסנת

שלום שמי אסנת בת 52 במהלך 4 שנים האחרונות תופעת האלרגייה בעור החמירה בתחילה הופיעה אדמומיות מרצועות של תיק שקניתי שהיו עשויות מעור בשילוב מתכת. האדמומיות מהר מאוד ממנה צמחו נפיחויות שירדו אחרי שעתים. וכך שמתי לב שתופעה זו לא רק בגלל הרצועות הללו אלא כל מכל תיק או בד מגע של כל דבר שהוא שיפשף או התחכך בגופי כמו גרוד ועוד יוצר מיד תופעה של אדמומיות ואחר כך נפיחויות שיורדות לאחר זמן מה.כמו זיפי הזקן של בעלי וכיוצא בזה. מה קורה איתי לא מובן לי. מה יש לי איזו בעייה אשמח לעזרה בענייני.למי אני יכולה לפנת לעזרה.

יתכן שמדובר ב Pressure Urticaria (כתוצאה מלחץ נקודתי מהרצועה) או שמדובר ברגישות למגע - לאחד ממרכיבי הרצועה יש לפנות לבדיקה במרפאת עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור