תוצאות בדיקת דם

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

22/09/2014 | 22:42 | מאת: דוד

שלום רב הרבה שנים אני מתלונן על נקודות אדומות שמופיעות לי בגוף אם זה בזעה או אם זה במקלחת בלי סבון רק מים הלכתי לרופא לאלרגיה והוא נתן לי בדיקה בשם ANTINUCLEAR AB שיצא חיובי והבדיקה השניה RNP A AB שיצא חיובי 1.1 רציתי לשאול מה זה התוצאות האלה ואם יש איזה בעיה או מחלה התורים שלי לרופא עוד הרבה זמן בגלל זה פניתי לחוות דעת מקצועית ממך הרופא אבקש לקבל תשובה בהקדם תודה רציתי לציין שגילי הוא 31 .

ANA יכול להיות חיובי גם באוכלוסיה בריאה. מה הכייל של הבדיקה?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור