עזרה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

11/09/2014 | 11:52 | מאת: L

אומנם לא שייך בדיוק לאטופיקדרמטיס אבל שייך לעור יש לי נערה בת 16 עם פיצועני אקנה שחורים די גדולים-באוזניים הנערה עם אוטיזם, והייתי איתה אצל קוסמטיקאית אך הנערה לא נותנת שיוציאו פיצעונים, האם יש מקום שאפשר לעשות זאת עם איזה שהוא אלחוש, או הרדמה מקומית? תודה

מדובר בקומדונים פתוחים, הפקק השחור במרכזם נופל בד"כ בסופו של דבר. במקרה זה שבו יש התנגדות ניכרת לביצוע הטיפול - איני לושב שיש מקום לבצע טיפול בהרדמה, במיוחד לאור העובדה שיופיעו נגעים חדשים שיצריכו טיפול.

14/09/2014 | 10:46 | מאת: L

ראשית תודה, האם ניתן לטיפול בצורה אחרת עם מישחה את חומר אחר, והאם ניתן לבצע טיפול כזה עם אמלהף הקוסמטיקאית מתנגדת

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור