בלוטות נימפה בבית השחי

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

28/08/2014 | 07:39 | מאת: Divmizrahi

שלום דר, ביומיים האחרונים הרגשתי מין נפיחות בבית השחי בצד ימין, הייתי בטוח שזה עקיצה, וכשזה הופיע בצד שמאל גם, הבנתי שזה משהו אחר- חיפשתי בגוגל והבנתי שיש לי נפיחות בבלוטות הנימפה, לחיצה על האזור מעט מכאיב. אני כרגע נמצא באי בתאילנד, אני סובל מאגזמות באות והולכות( לפי לחות ומזג אוויר). אני לא מרגיש עליה ניכרת בחום הגוף, או כאבים במקום אחר בגוף. אתה חושב שכדאי לי להקדים טיסה לבנגקוק ולהגיע לבית חולים או שאני יכול לחכות עוד 4 ימים לטיסה ולראות מה קורה? אשמח למענה בהקדם דוד

ככל הנראה ביטוי לדלקת בעור. כדאי לקחת טיפול אנטיביוטי בצפוראל

28/08/2014 | 19:42 | מאת: Divmizrahi

שלום דוקטור, תןדה רבה על המענה. לגבי הטיפול האנטיביוטיק, אפשר שזה יתבצע עוד 3 ימים? מאחר ואני רוצה להגיע לבנגקוק, יש שם בית חולים בינלאומי טוב מאד, ועדיף יותר מבתי החולים בדרום המדינה תודה רבה, דוד

כן, ניתן להמתין

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור