אטופיק דרמטיטיס לתינוק בן 5 חודשים - HELP

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

18/08/2014 | 09:15 | מאת: מיכל

היי בן 5 חודשים שאובחן עם אטופיק דרמטיטיס, מרחנו אפלומיצין בשלב הקשה יותר ומאז לפיקאר כמה פעמים ביום (אטופיקלייר לא עזר). הבעיה שנראה שנורא מגרד לתינוק, בלילה בעיקר הוא משפשף את כפות הרגליים זו בזה ומתעורר כל שעתיים עם תנועות הרגליים הללו. הדבר היחיד שמצליח לעזור זה אם אני נותנת לו פניסטיל לפני השינה (המלצה של אלרגולוג שבכלל עלה על זה שאולי התנועות האלו זה גירוד, אם תרצה יש לי סרטונים של התנועות רגליים האלו). השאלה היא מה עושים כדי לעזור לו, למרות הפניסטיל הוא עדיין מתעורר לפחות פעמיים בלילה מתגרד, אני מורחת ליפיקאר ועושה עיסוי עד שנרגע ונרדם. בנוסף לא הייתי רוצה להמשיך עם פניסטיל כל הזמן, חוששת שיתרגל ויפסיק להשפיע :( תינוק כל כך קטן וסובל, אני חייבת לעזור לו, אנא עזרתך ביעוץ דחוף תודה מיכל

אין מניעה להשתמש ב Fenistil גם לתקופות ארוכות, במידה ומועיל. במידה והמרכיב הדלקתי של המחלה פעיל (אודם וגרד) יש צורך גם בתכשירים נוגדי דלקת כמו סטרואידים מקומיים או אלידל

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור