יובש בפנים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

31/07/2014 | 00:11 | מאת: תומר

לבן שלי בן חמישה חודשים יש כתם אדום יבש ומחוספס באזור שבין העין הימנית לאוזן. עלי לציין כי עד גיל 4 חודשים לערך הוא סבל מהפרשות בעין ימין אשר היו זןלגות מתייבשות וגורמות ליובש באותו המקום. אולם כבר מעל חודש הוא לא סובל מהפרשות אך היובש עדיין קיים. מה יכולה להיות הבעיה?

יכול להיות קשור לתהליך הדלקתי שהיה בסמוך לעין, יכול להיות קשור לגרוי העור מסיבה חיצונית אחרת. יש לפנות לרופא לבדיקה והמלצה על טיפול

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור