טוסיק מגורה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

17/07/2014 | 20:19 | מאת: ליטל

ערב טוב, אין לי כל כך ניסיון בנושא, אבלאני שמה לב לאחרונה ברוב הפעמים השימוש במגבונים מגרה את הטוסיק וממש מגביר את התפרחת. רציתי לדעת אם יש דברים שאני צריכה לשים לב אליהם? מבחינת החומר שמכיל המגבון? קרם שיכול להקל?

רצוי לא להשתמש במגבונים, רחצה במי ברז בלבד

20/07/2014 | 22:38 | מאת: מאי

קודם כל, אם אפשר מים וסבון לרחיצת הטוסיק מידי פעם זה מעולה. אם מגבונים תשתמשי בכאלה יעודים לעניין הזה של החתלה ותינוקות (אני באופן אישי משתמשת באלה של האגיס) ושימי שכבה עבה של קרם החתלה, רצוי טבעי, משהו איכותי

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור