פריחה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

02/07/2014 | 20:43 | מאת: ירון

ד"ר שלום אני סובל בשבועיים האחרונים מפריחה באזור המפשעה שהולכת ומחמירה. הן בגירוד הניכר, באדמומיות, ובהתרחבות שלה כלפי הרגל. כאשר יש לציין שיש לי פצעי עור בעורף ומעין יבלת שגדלה על היד. הלכתי לרופא עור בתחילת המחלה והוא נתן לי מרשם ל Minocycline 50MG ו- Aknemycin Plus. חלף מאז שבוע ואני רואה שיפור מועט רק על היד עצמה שהיבלת הולכת וקטנה אך המפשעה והעורף אין שינוי. זה מציק ולא נעים, האם אתה חושב שטיפול זה מספיק לטיפול בבעיה שכזו, או שמוקדם מדי לדעת (שבועיים חלפו).... ובכלל אודה לך מאוד אם תוכל להמליץ לי על דרכי טיפול נוספים. רב תודות, ירון

הפריחה במפשעה יכולה להיות פטרת , יש לפנות לבדיקה חוזרת, ולשקול טיפול נגד פטריות

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור